Juli 9

Bitcoin Prijs Analyse: BTC Breaking Above 45-Days Resistance Line, Will Altcoins Calm Down?

Zoals in de laatste analyse vermeld, voorzagen we dat het dalende niveau (blauwe lijn) enige weerstand zou creëren voor bullish traders, en na vijf mislukte pogingen slaagden ze er uiteindelijk in om het te doorbreken.

Op dit moment (vanaf het schrijven van deze lijnen) zijn de BTC-prijzen het afgelopen uur met $175 gestegen, en voor het eerst sinds januari 2020 is er een bullish-convergentie op de maandelijkse MACD verschenen.

Bitcoin-prijsniveaus te zien op de korte termijn

Afhankelijk van de sterkte van de huidige uitbraak, konden we Bitcoin Lifestyle kortstondig zien corrigeren alvorens verder te gaan in de richting van de algemene gebieden van $9.700, en mogelijk zelfs $9.800. Om meer specifieke doelen te vinden, kunnen we kijken naar de Fibonacci uitbreidingsniveaus op de 4-uursgrafiek (zie hieronder). Dit toont potentiële weerstand op de $9.498 – $9.500 (huidige dagelijkse hoogte), $9.579, en $9.681 niveaus.

Als de stieren echter uitgeput raken, dan is het waarschijnlijk dat we de koers ofwel zijdelings zullen duwen ofwel op de vorige weerstand zullen gooien als een nieuwe steun vooraleer te rebounden (groene lijn).

Als het lelijk wordt, zal het $9.300-niveau op korte termijn de eerste grote steun voor Bitcoin blijven. Vanaf daar zou de psychologische $9.000 het volgende steungebied zijn om te kijken naar een rebound. Daaronder hebben we de 100-EMA, die nu op ongeveer $8.900 zit.

De Technici

Op de dagelijkse RSI kunnen we zien dat de indicatielijn nu extreem dicht bij het afdrukken van de eerste hogere high sinds 7 mei is.

In combinatie met de eerste maandelijkse MACD-convergentie sinds januari lijkt het er zeker op dat de bitcoin trend op langere termijn nu bullish is.

Om dit idee van een bullish reversal verder te ondersteunen, hoeven we alleen maar het toenemende volume op de BTC/USD-grafiek te zien om de uptrend te versterken.

Totale Market Cap: $280,1 miljard
Bitcoin Market Cap: $173,5 miljard
Bitcoin Dominance Index: 62%Copyright 2018. All rights reserved.

Veröffentlicht9. Juli 2020 von admin in Kategorie "Bitcoin