September 14

Bitcoin-maskinvareenheter må forbedres for å håndtere komplekse transaksjoner

På tide for hardware-lommebokenheter å gjøre en forskjell.

Jameson Lopp, medstifter og CTO for Casa, et kryptovaktfirma, har gitt ut en testresultatrapport om Bitcoins multi-signatur maskinvaresigneringsytelse på Casa-bloggen 13. september.

Resultatet viser at maskinvarekrypto lommebokenheter kan håndtere små, enkle transaksjoner godt

Imidlertid har de problemer med å utføre når transaksjonen blir komplisert. Casa sies å være bygget på geografisk distribuerte multisig, dedikerte maskinvareenheter for å sikre nøkler, designet brukeropplevelse og klienttjenester.

Lopp påpekte at mens selskapet ikke har kontroll over maskinvareenhetene, er målet å støtte en hvilken som helst enhet på slutten av dagen. Dermed bestemte han seg for å forske og håpet å trekke noen konklusjoner og hjelpe multisig programvareleverandører med å bedre forstå grensene for maskinvare og tilpasse lommebokprogramvare for bedre ytelse.

Casa er for tiden kompatibel med seks maskinvare inkludert Trezor, Ledger, Coinkite og Coldcard Testen ble utført på alle støttede maskinvareenheter og også BitBox.

Lopp satte opp testen ved å utnytte Electrums 4.0.2-avbildning på Debian Linux og opprettet en rekke P2WSH (native segwit) multisig-lommebøker som bruker Bitcoins testnett og med maskinvareenhetene koblet til via USB. I hver lommebok var det et depositum på 100 UTXOer.

Lopp opprettet en serie tester for å bestemme disse maskinvarens lommebokfunksjoner når de signerer multisignaturtransaksjoner av varierende kompleksitet. Han gjentok disse testene og konkluderte med at det er bedre og sikrere hvis maskinvareenheter kan vise fremdriftsindikatorer for lasting og signering. Han la til at:

“Jeg mislikte virkelig maskinvareenheter som ikke viser fremdriftsindikatorer for lasting og signering. Som sådan foretrekker jeg Coldcard og Trezor i denne forbindelse. BitBox og Ledger er angstfremkallende fordi du ikke aner om noe faktisk skjer. “

Når det gjelder å overvinne begrensning av transaksjonsstørrelse og forsinkelse av transaksjonsbehandlingstid, foreslo Lopp at hardware-lommebøker kunne prøve å dele opp en sending i flere mindre transaksjoner som er under dens grenser.

Når transaksjonsprosessen tar for lang tid, vil noen enheter låse seg fra inaktivitet. Lopp antyder at det minste som produsenter av enheter kan gjøre for å unngå slik ulempe, er å deaktivere skjermlåsetidsavbrudd mens enheten fremdeles jobber med transaksjonen.

I følge Lopp skal maskinvareenheter også støtte delvis signerte Bitcoin-transaksjoner (PSBT) og alle mulige gyldige multisig-transaksjoner. Han la til at:

„Jeg tror det er på tide at maskinvareprodusenter begynner å fungere som plattformleverandører og sørger for at de leverer robuste plattformer som kan brukes til å bygge et bredt utvalg av løsninger.“

Det er to trinn for maskinvareenheter å følge når du signerer en Bitcoin-transaksjon, ifølge Lopp:

“Først lastes transaksjonen på enheten, den analyserer detaljene og viser dem på skjermen for brukerbekreftelse. Disse opplysningene er vanligvis adressen (e) pengene det sendes til, beløpet (e) som sendes og gebyret som betales. Så, etter brukerbekreftelse, signerer enheten hver transaksjonsinngang og returnerer deretter den signerte transaksjonen til lommebokprogramvaren. ”Copyright 2018. All rights reserved.

Veröffentlicht14. September 2020 von admin in Kategorie "Bitcoin